вторник, 25 септември 2012 г.

Как да изберем правилният годежен пръстен!


В живота на повечето хора идва момента в който те се сблъскват със съдбата. Сблъсъкът именно идва със изборът на годежен пръстен. И всички съпътстващи го въпроси.

Златен ли да бъде или пък от платина, а какви други материали има? С диамант или цирконий или какъв по дяволите да бъде годежният пръстен... И точно преди главата ви да се пръсне правите избор на случаен принцип притиснати от времето и напрежението от наближаващото събитие.


Не позволявайте тези неща да провалят момента, това са само дреболии в живота, дори и самата церемония е само един миг от живота, нещото което остава после е удовлетворението от правилните избори които човек прави.

Непременно планирайте закупуването на годежият пръстен поне няколко месеца по-рано, така ще имате време да разгледате доволно количество годежни пръстени, да пресеете кои стават и кои не, докато накрая не се спрете на правилният.

Бих ви посъветвала не купувайте нещо твърде кичозно, заложете на класическото и при избора винаги водете поне по още 2-ма за жури, както се казва повече глави мислят по-добре от една!


Няма коментари:

Публикуване на коментар